U bekijkt momenteel onze DE-winkel. Op basis van uw locatie raden wij onze aan Winkel om te bezoeken

Bezoek de Winkel Klik hier om bij Cosatto Duitsland te blijven

Betalingsmogelijkheden

Vind de juiste betalingsoptie voor u!

Lees meer over Klarna, PayPal, Sofort, Giropay, betaling via creditcard en SEPA en kies jouw favoriete optie.

PayPal

Met de betaalmogelijkheden van PayPal worden online betalingen afgestemd op jouw leven. Gewoon op de manier die u het beste uitkomt: direct per automatische incasso, 30 dagen later of per creditcard aan het einde van de maand. Je kunt gemakkelijk grotere aankopen doen 3, 6, 12 of 24 maandelijkse termijnen graaf. PayPal heeft voor elke situatie de juiste oplossing.

Klarna

Kiezen Betaal later en betaal uw producten pas na ontvangst van de bestelling of kies Klarna aankoop op afbetaling en verdeel het totaal van uw bestelling in 6.9 12 of meer termijnen.

S€PA

Voor SEPA-overboekingen worden IBAN en BIC gebruikt. Het IBAN is het internationale bankrekeningnummer. In Duitsland bestaat het uit 22 cijfers en bestaat uit: een landcode, een controlecijfer, banksoortcode en rekeningnummer. Selecteer eenvoudigweg de SEPA-betaalmethode in het afrekengedeelte en betaal uw bestelling direct online of via online bankieren.

In het afrekengedeelte heeft u de keuze om de betalingsgegevens per e-mail naar u toe te laten sturen. Onze betalingsprovider Mollie stuurt deze vervolgens rechtstreeks naar u toe. Houd er rekening mee dat u vanaf de besteldatum 15 dagen de tijd heeft om deze factuur te betalen voordat uw bestelling automatisch wordt geannuleerd.

Directe bankoverschrijving.

Betaal gemakkelijk en direct.

Betaal uw aankoop direct na het voltooien van uw bestelling met uw gebruikelijke online bankgegevens - eenvoudig veilig en eenvoudig.

giropay

De gratis functie van uw betaalrekening voor online betalingen en het verzenden van geld

Met giropay kunt u veilig online betalen en realtime geld versturen. Betaal zonder activering met uw toegangsgegevens voor internetbankieren of stel een giropay-gebruikersnaam en -wachtwoord in en geniet van kopersbescherming met een geld-terug-garantie.

Credit- en debetkaart

Betaal eenvoudig met uw favoriete kaart, of het nu Visa, Mastercard, Amex of Maestro Card is. Selecteer eenvoudig bij het afrekenen en betaal direct.