U bekijkt momenteel onze DE-winkel. Op basis van uw locatie raden wij onze aan Winkel om te bezoeken

Bezoek de Winkel Klik hier om bij Cosatto Duitsland te blijven

Het verhaal achter Cosatto

Heb je je ooit afgevraagd hoe de bekroonde, kleurrijke reissystemen, kinderwagens, autostoelen en kinderstoelen Cosatto tot stand zijn gekomen?
Ga met ons mee op een reis door de tijd…

16 jaar en vol ambitie

Er was eens een jongen die opgroeide in een kinderwinkel in Bolton en die te veel droevige kleine pipsqueaks had gezien die in saaie kinderwagens werden rondgeduwd. Zijn naam was Andreas. Hij trok een shirt met patronen aan, kocht een naaimachine en vond de ingelijste regenhoes voor de kinderwagen uit...

Op naar het noorden

Andrew koopt een gele Hummer en draagt ​​een oranje horloge. Ook kocht hij Cosatto , een bedrijf met Italiaanse roots, en verplaatste het naar Bolton in het noorden van Engeland. Er zijn veel mooie babyspullen, maar waar is de kleur, de glans? Er is veel te doen.

Hieraan wordt Vicky toegevoegd, een ontwerper met een kleurrijke garderobe en het vermogen om een ​​nieuwe trend van lichtjaren afstand te spotten.

Er komen kinderwagens met patronen. Wacht even...

De lus komt tot leven

De Go Lightly-kinderwagen viert zijn debuut. Fantastisch met de kenmerkende rode strik en gewoon anders en een online sensatie. Zelfs het nieuws bracht haar op de hoogte: kinderwagens die op straat werden gestolen. Kinderwagens zijn voor altijd veranderd.

Red de wereld van saaie babyspullen

Wij vinden dat baby’s gevierd moeten worden. Al het andere volgt eenvoudigweg deze verklaring. Onze missie ontstaat te midden van superheldencapes, maskers en eh… lycra op het hoofdkantoor Cosatto .

8 op de 10 kinderen kiezen voor Cosatto

We besloten het te bewijzen. Om het officieel te maken en er een strik omheen te knopen. Dus hebben we een test gedaan. Een wilde zomer, 106 kinderen en een GoPro-camera. Kinderen vertellen het zoals het is – en ze vertelden het ons luid en duidelijk. Dus waar wacht je op? De kinderen hebben gesproken.

Wetenschappelijk bewezen

We nemen gelukkige baby's serieus en daarom werken we samen met een van de toonaangevende babylaboratoria in Groot-Brittannië om de ontwikkeling van nieuwe producten te stimuleren die ook jouw baby gelukkig maken.

De revolutie begint

We hebben altijd gezegd dat als Cosatto een vrouw was, ze een sterk, uitgesproken stijlicoon zou zijn: een krijgermoeder. Toen kwam Paloma Faith langs en het was een match made in Heaven. Samen lieten we de wildste kinderwagens los die de wereld ooit had gezien. Een limited edition-collectie als geen ander, van een icoon als geen ander.

Je houdt er zoveel van dat we al aan onze tweede uitverkochte collectie zijn. Wil je nog meer? Houd je er gewoon aan...

Van een klein begin tot het hart van de natie

drie miljoen gelukkige baby's later blijven Andrew en zijn team de wereld redden van saaie babykleertjes. Eén blije baby tegelijk. We herleiden het allemaal tot dit shirt.

Dit bekroonde merk in de babybranche heet je van harte welkom. Aan alle ouders, weldoeners, huisvrouwen. Ben je serieus bezig met gelukkige baby's?

U bent hier aan het juiste adres. .Volgende stop: de maan!

Vertrek naar de toekomst

Met meer dan 200 producten in ons steeds groter wordende assortiment, en meer dan 10.000 #MYCOSATTOS die zich in verschillende industrieën bevinden, staat er zoveel spannends op het spel. Blijf op de hoogte... en bedankt dat je ons op deze reis hebt vergezeld.