U bekijkt momenteel onze DE-winkel. Op basis van uw locatie raden wij onze aan Winkel om te bezoeken

Bezoek de Winkel Klik hier om bij Cosatto Duitsland te blijven

Geweldige verzekering

Mocht er onverhoopt toch een probleem optreden, dan geldt de garantie van 4 jaar. Het is revolutionair en dekt de levensduur van uw kinderwagen. Dit is veel waard en kost u niets. Registreer nu uw garantie en leun achterover. Word onderdeel van de Cosatto familie.

Garantie registreren

4 redenen om uw garantie te registreren

Van klantenondersteuning van wereldklasse tot 24/7 online toegang: het registreren van uw garantie heeft veel voordelen. Dit zijn de 4 belangrijkste...

Gewoon inchecken

Registreer u eenvoudig online. Wij doen de rest.
Registreer uw garantie en u kunt uw producten en informatie eenvoudig beheren in ons accountgedeelte. Hierdoor kunnen wij u razendsnel vinden en, indien nodig, precies het reserveonderdeel vinden dat u nodig heeft. Haast hebben.

Gemakkelijk retourneren

Dat is een ding. Wij sturen u een heel eenvoudig retourticket waarmee u gratis verzending naar ons magazijn krijgt. Zodra het binnenkomt, repareren we het en sturen we het binnen 10 werkdagen terug. U kunt achterover leunen en ontspannen.

Erg makkelijk. Registreer uw garantie en geniet van uitstekende service. Mocht u ons onverhoopt toch nodig hebben, neem dan gewoon vanuit uw luie stoel contact met ons op. Uw Cosatto product kunt u vervolgens via uw postkantoor met het retourlabel gratis terugsturen naar ons magazijn en wordt vervolgens gecontroleerd in ons servicecentrum.

Reserveonderdelen in een mum van tijd

Vraag vervangende onderdelen aan en ontvang deze binnen enkele dagen.
Soms heeft u gewoon een reserveonderdeel nodig. Van wielen tot sturen, we hebben er meer dan 140.000 op voorraad. Registreer uw garantie, zodat wij uw onderdeel snel kunnen vinden en vervolgens binnen een mum van tijd bij u kunnen afleveren.

Intensieve nazorg

Onze Cosatto service staat voor uitstekende bescherming, advies, gemoedsrust en revolutionaire servicekwaliteit.

Registreer uw garantie, zodat wij u en uw Cosatto nog gemakkelijker kunnen vinden in het ergste geval.

Aan de veilige kant
Uw Cosatto garantie is een solide garantie voor het echte leven. Registratie opent uitgebreide ondersteuningsmogelijkheden. Het is onwaarschijnlijk dat je deze ooit nodig zult hebben, maar dat doet er niet toe. Het gaat erom u gemoedsrust te geven, zodat u betrokken kunt raken bij de avonturen van het leven. Wij staan ​​achter u

`