U bekijkt momenteel onze DE-winkel. Op basis van uw locatie raden wij onze aan Winkel om te bezoeken

Bezoek de Winkel Klik hier om bij Cosatto Duitsland te blijven

 Wij leveren met de snelheid van het licht om u te verenigen met uw nieuwe producten.

GRATIS verzending voor alle bestellingen, inclusief invoerrechten, toeslagen en belastingen.*  

Uw levering verlaat ons magazijn in Groot-Brittannië op dezelfde dag


 Wij leveren aan…
Land  Werkdagen
Duitsland 5-7
Oostenrijk** 4-5
Frankrijk** 2-3
Tsjechische Republiek**
3-4
Hongarije** 3-4
Italië** 3-4
Nederland** 2-3
Portugal** 2-3
Slowakije** 3-5
Finland** 3-5 

Voor leveringen naar Spanje, Groot-Brittannië en Ierland kunt u via de landenwisselaar naar de betreffende onlineshop overschakelen.

Gedurende het gehele bestelproces houden wij u op de hoogte. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u per e-mail een orderbevestiging met alle details van uw bestelling.

Bestellingen die van maandag tot en met vrijdag vóór 14.00 uur worden ontvangen, worden dezelfde dag verwerkt vanuit een van onze Britse magazijnen. Bestellingen die van maandag tot en met vrijdag na 14.00 uur worden ontvangen, worden de volgende werkdag verwerkt (uitgezonderd Britse feestdagen).


  Bij Voorbestellingen wij streven ernaar om te verzenden op de datum die op de productpagina wordt weergegeven.

Zodra uw bestelling is verwerkt, overhandigen wij deze aan onze koerier die deze veilig over het kanaal naar u vervoert.

DPD stuurt u een update-e-mail met alle informatie over waar uw Cosatto levering zich tijdens de reis bevindt*. Op de dag van bezorging ontvangt u een bericht over de bezorgtijd en kunt u uw bestelling eenvoudig tot aan de deur volgen.

* Cosatto dekt alle invoerrechten, douanerechten en belastingen die bij levering ontstaan ​​en u mag nooit gevraagd worden om te betalen. Als u een herinnering ontvangt om douanerechten te betalen voor uw Cosatto levering, neem dan contact op met ons klantenserviceteam, dat het probleem voor u zal oplossen.

**Voor bestellingen buiten Duitsland: Houd er rekening mee dat landspecifieke belastingen bij het afrekenen aan het subtotaal worden toegevoegd.