U bekijkt momenteel onze DE-winkel. Op basis van uw locatie raden wij onze aan Winkel om te bezoeken

Bezoek de Winkel Klik hier om bij Cosatto Duitsland te blijven

8 op de 10 kinderen kiezen voor COSATTO

Kinderen zeggen wat ze denken - en dat hebben ze ons verteld. Luid en duidelijk. We hebben een test gedaan. 8 van de 10 kinderen kozen voor Cosatto . Waar wacht je op? De kinderen hebben gesproken. Luister ook naar de stemmen van de kleintjes. Kies geluk. Kies Cosatto .

Kinderen zijn dol Cosatto

Wij wilden het bewijzen. Om het trots te kunnen laten zien. 6 kleuterscholen, 106 kinderen, 1 cameraman en het bewijs op de GoPro camera. Lachende sterren, brullende draken en 43 wielen op kinderwagens. Kijk zelf maar.

Wat een gekke zomer. Een intense, levensbevestigende, ongelooflijk gelukkige ervaring. We hebben een test uitgevoerd met meer dan 100 peuters in kleuterscholen, waarbij we kinderwagens van Cosatto en andere merken lieten zien. Ze keken. Ze grijnsden. Ze wezen met hun vingers. Ze hadden een besluit genomen. En het resultaat? 8 van de 10 kinderen kozen voor Cosatto .

Je maakt haar blij

dus 8 op de 10 kinderen kiezen voor Cosatto . Jij kiest voor verwondering, vreugde, verhalen en magie. Dat is waarom we doen wat we doen - hier, waar magie gebeurt. Dat is de reden dat we onze beroemde patronen creëren, geïnspireerd op verhalen: draken, eenhoorns... noem maar op, wij laten ze schitteren. Dus waar wacht je op? Breng kleur in je leven!

"Het is mijn ruimteschip."

- Rome. in een baan.

"Ik ben een sprookjesprinses."

-Elsie. Op een magische missie.

Verhalen zijn belangrijk

Elk patroon vertelt een verhaal. Van dansende lama's tot wonderlijke zeemeerminnen: ontdek een wereld vol magische verhalen achter onze iconische patronen. Rechtstreeks uit de vrolijkste boeken die je ooit hebt gelezen.

Bananendrama

Bananen zijn gewoon zo melodramatisch. Ze zijn geel en schilferen aan de zijkanten. In Benny's tuin stond een boom met de mooiste bananen ter wereld. “Wees een echte banaan en schil jezelf!” riep hij en dus maakten ze allemaal een salto in een kom, sprongen rond van vreugde en werden de beste bananensplit ter wereld. Van heinde en verre kwamen mensen om Benny's bananensplit uit zijn magische bananenboom te proberen...

Feeëntuin

Ik zal je een geheim vertellen. Feeën hebben een baan. Samen met de hommels verzorgen ze de madeliefjes onder de bomen. En als hun bloemblaadjes zich 's nachts sluiten, is dat werkelijk een wonderbaarlijk gezicht. De feeën zweven met zijden vleugels en fladderen dan in cirkels. En zachtjes zingend, zoals het hoort, strooien ze er sprookjesstof over. De madeliefjes dromen rustig en stil en worden dan gewekt door de zonnestralen. Ze dansen in vrolijke madeliefjesketens voordat het hele ding opnieuw begint.

5 redenen waarom je Cosatto moet houden

Meer informatie over Cosatto

#BEMORECOSATTO

Toon ons jouw stuk Cosatto . In iedereen schuilt een klein beetje Cosatto , en dat wil gezien worden. Druk het uit. Hier en nu. Laat ons je favoriete Cosatto look zien. Deel jouw mooiste Cosatto moment.

Deel jouw mooiste Cosatto moment.