U bekijkt momenteel onze DE-winkel. Op basis van uw locatie raden wij onze aan Winkel om te bezoeken

Bezoek de Winkel Klik hier om bij Cosatto Duitsland te blijven

Wie is Cosatto ?

Wij maken gebruiksvriendelijke kinderwagens, kinderstoelen en autostoelen met ontwerpen waar baby's dol op zijn. Onze bekroonde, levensverbeterende producten zijn uniek en zitten boordevol slimme functies die uw leven een fluitje van een cent maken.

Cosatto Est. 1981

Er was eens een jongen die opgroeide in een kinderwinkel in Bolton en die te veel zielige kleine jongens en meisjes had zien rondduwen in saaie kinderwagens. Hij kocht een naaimachine en stelde een team van geïnspireerde mensen samen. 2,5 miljoen gelukkige baby's later is Cosatto synoniem geworden voor leuk en anders. Andrew Kluge en zijn team blijven de wereld redden van saaie babyspullen. En maak de ene baby na de andere blij...

Onze geschiedenis

5 redenen waarom je Cosatto moet houden

Echt geweldige producten

Onze bekroonde, levensverbeterende producten zijn uniek en zitten boordevol slimme functies die uw leven een fluitje van een cent maken. Wij maken gebruiksvriendelijke kinderwagens, kinderstoelen en autostoelen met ontwerpen waar baby's dol op zijn.

Briljant Brits ontwerp

Wij zijn briljante ontwerpers. Niemand kan doen wat wij kunnen. In onze in-house studio creëren ouders met passie voor design, kleuren, patronen en textiel de meest vrolijke ontwerpen.

Baby's eerste keus

Baby's zijn dol op onze producten. Wanneer je een baby in een Cosatto kinderwagen stopt, is hij of zij alert en nieuwsgierig. We werken samen met een van de toonaangevende babylaboratoria in Groot-Brittannië om producten te ontwikkelen die nog beter zijn voor baby's.

Gemoedsrust

Wanneer u Cosatto producten koopt, bent u gedekt. Met uitgebreide nazorgservice, onze revolutionaire garantie van 4 jaar en probleemloze thuiscollectie staat ons klantenserviceteam van wereldklasse voor u klaar.