U bekijkt momenteel onze DE-winkel. Op basis van uw locatie raden wij onze aan Winkel om te bezoeken

Bezoek de Winkel Klik hier om bij Cosatto Duitsland te blijven

Koop bij Cosatto

Wij hebben uw betaling nodig voor de prijs van de goederen en de levering voordat de bestelling volledig wordt geaccepteerd. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, versturen wij uw goederen zo snel mogelijk. U ontvangt tevens een e-mail ter bevestiging van uw bestelling.

Soms kunnen wij een bestelling niet accepteren

Houd er rekening mee dat het voltooien van het online afrekenproces geen aanvaarding inhoudt van uw aankoop van producten of diensten door ons. We zullen u zo snel mogelijk per e-mail op de hoogte stellen om te bevestigen dat we uw bestelling hebben ontvangen en verwerken. We accepteren uw bestelling pas nadat we de betaling van u hebben ontvangen en de producten hebben verzonden of zijn begonnen met het leveren van de door u bestelde diensten. Voordat Cosatto de producten verzendt, heeft Cosatto het recht om elke bestelling om welke reden dan ook te weigeren, inclusief wettelijke en regelgevende redenen.

Opbrengst

Ben je van gedachten veranderd?

Als u binnen 30 dagen na ontvangst van uw product van gedachten verandert, bieden wij gratis retourzendingen aan voor alle ongebruikte artikelen. Verpak uw product eenvoudig in de originele verpakking en neem contact met ons op via e-mail op info@cosattodach.de met uw bestelnummer en wij sturen u per e-mail een gratis retourlabel.

Print uw retourlabel uit, plak het op het pakket en geef het af bij het dichtstbijzijnde postkantoor.

Hier ontvangt u een ontvangstbewijs voor de verzending, deze dient u goed te bewaren totdat uw retourzending door ons is verwerkt. Op de verzendbon vindt u een trackingnummer, zodat u uw retourzending kunt volgen op de terugweg naar ons magazijn.

Uw retourzending heeft doorgaans 2-3 werkdagen nodig om ons magazijn te bereiken en wordt na ontvangst direct verwerkt. Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, controleren wij of deze nog in nieuwstaat is en doorverkocht kunnen worden en verwerken wij deze direct. Houd er rekening mee dat het voor alle terugbetalingen 5 tot 7 werkdagen kan duren vanaf de datum waarop we ze ontvangen.

Jou rechten

Geen van de bovenstaande zaken heeft invloed op uw wettelijke rechten als consument. Dit is een korte, eenvoudige uitleg van wat wij voor u kunnen betekenen bij aankoop van uw Cosatto product.

Toepasselijk recht

Het contract tussen ons wordt beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de Engelse wetgeving en de Engelse rechtbanken zijn bevoegd om eventuele geschillen tussen ons te beslechten.

4 jaar garantie

Onze vier jaar garantie geldt alleen voor producten met het 4 jaar garantielogo en de bijbehorende vier jaar garantiebrochure.

Als u zich registreert met onjuiste gegevens, vervalt uw garantie. Cosatto behoudt zich het recht voor om iedere garantie te weigeren indien niet aan onze algemene voorwaarden wordt voldaan.

Bij aankoop van Wow XL producten ontvang je 10 jaar garantie.

De garantie is beschikbaar voor producten van het merk Cosatto .

De garantie kan alleen worden geclaimd door de oorspronkelijke kopers die binnen 28 dagen na aankoop het garantieregistratieformulier met het serienummer en de aankoopgegevens invullen bij een geautoriseerde Cosatto dealer. De garantie is niet overdraagbaar.

De garantie geldt alleen voor het product en dekt geen gevolgschade - bijvoorbeeld tijdverlies of iets anders.

De garantie geldt niet voor producten die tentoongesteld of gebruikt gekocht zijn.

Cosatto zal het gelijke door het gelijke vervangen. Wij behouden ons echter het recht voor om een ​​ontwerp, kleur, stof, accessoire of model stop te zetten als wij dit passend achten. In deze omstandigheden ontvangt de consument een gelijkwaardig product, op voorwaarde dat de klacht binnen de garantieperiode wordt ingediend.

De garantie geldt alleen voor producten die in Duitsland zijn gekocht en zich nog in Duitsland bevinden.

De garantie dekt geen schade veroorzaakt door factoren buiten de controle van de fabrikant, waaronder:

- Het niet opvolgen van de gebruikershandleiding en onderhoudsinstructies Cosatto

- normale slijtage

- onoordeelkundig gebruik en/of reiniging

- accidentele en/of opzettelijke schade - dwz misbruik door de klant met betrekking tot de bijgevoegde gebruiksaanwijzing

- onjuiste opslag

- Aanpassing, verandering, herontwerp van het product

Bij gebreken dient u Cosatto binnen 1 week na ontdekking van een gebrek op de hoogte te stellen.

De garantie geldt uitsluitend voor materiaal- en fabricagefouten bij normaal huishoudelijk gebruik. De dekking is niet van toepassing op onderdelen die onderhevig zijn aan normale slijtage: handgrepen van schuim, rubberen elementen van wielen, slijtage van stoffen.

Als het Product defect blijkt te zijn zoals hierboven gedefinieerd, zal Cosatto , naar eigen goeddunken, het Product repareren of u ter vervanging voorzien van nieuwe goederen en onderdelen. Dit is Cosatto 's enige verplichting.

Eventuele reparatiewerkzaamheden mogen uitsluitend worden uitgevoerd door een vooraf door Cosatto goedgekeurde partij.

Als er onder deze garantie een claim wordt ingediend en het defect niet te wijten is aan materiaal- of fabricagefouten, behoudt Cosatto zich het recht voor om de tijd van de servicemonteur of de geleverde vervangende onderdelen aan de klant in rekening te brengen.

De garantie is geldig na voltooiing van het registratieproces.

Garantieperiode

De garantie is 4 jaar geldig vanaf de datum van aankoop. Kopers van Wow XL producten krijgen 10 jaar garantie

Klachten kunnen worden ingediend via de Help-sectie op de website of door contact op te nemen met onze klantenservice.

Let op: het bijvoegen van digitale foto's zal resulteren in een snellere oplossing van uw problemen.

Privacybeleid.

Wij nemen uw privacy zeer serieus. Soms komen we echter iemand tegen waarvan we denken dat je dat heel graag zou willen horen, en dan kunnen we hem je gegevens geven. Luister naar wat ze te zeggen of te bieden hebben. u kunt zich op elk moment afmelden - of u kunt ons dit vooraf vertellen, dan zullen wij uw gegevens nooit delen.

Wij nemen alleen contact met u op als u hiermee akkoord gaat of blijk heeft gegeven van de intentie tot aankoop. Wij monitoren bezoekers van onze website en kunnen deze gegevens gebruiken om uw ervaring met gepersonaliseerde inhoud, promoties en campagnes te verbeteren, zowel op de website als via getriggerde e-mails en direct mail.

Als u van gedachten verandert over het feit dat er contact met u wordt opgenomen nadat u hiermee akkoord bent gegaan, neem dan gewoon contact met ons op, dan nemen wij geen contact meer met u op. Bij Cosatto hanteren we een open en eerlijke aanpak. Als u dus wilt weten welke gegevens wij over u hebben opgeslagen, kunt u ons eenvoudigweg een e-mail sturen.

Elke persoon die onze website bezoekt, bekijkt of anderszins gebruikt, handmatig of via een geautomatiseerd apparaat of programma, wordt beschouwd als een “gebruiker”. Alle gebruikers zijn gebonden aan de voorwaarden van dit privacybeleid. Gebruikers stemmen in met het verzamelen, gebruiken en openbaar maken van persoonlijk identificeerbare gebruikersinformatie in overeenstemming met de voorwaarden van dit privacybeleid.

 1. Welke gegevens verzamelen wij?

Sommige gegevens worden automatisch verzameld door onze website (zie onze Cookies-sectie voor meer details), andere gegevens worden alleen verzameld als u deze vrijwillig indient en ermee akkoord gaat dat we deze mogen gebruiken voor de doeleinden uiteengezet in sectie 2, b.v. B. wanneer u zich aanmeldt voor een account of een aankoop doet. Afhankelijk van hoe u onze website gebruikt, kunnen wij enkele of alle van de volgende informatie verzamelen:

Achternaam;

Contactgegevens zoals e-mailadressen en telefoonnummers;

Factuur- en postadres;

Demografische informatie zoals postcode, voorkeuren en interesses;

Financiële informatie zoals B. de transactiegeschiedenis;

IP-adres (automatisch verzameld);

Type en versie van webbrowser (automatisch verzameld);

Besturingssysteem (automatisch gedetecteerd);

Een lijst met URL's die beginnen met een verwijzingspagina, uw activiteit op onze site en de pagina waar u naartoe gaat (automatisch verzameld);

Levensstijl en andere informatie verzameld tijdens registratie of via enquêtes.

Als u ervoor kiest om ons persoonlijke gegevens te verstrekken, zullen deze worden gebruikt voor de beoogde doeleinden die zijn aangegeven op het moment van verzamelen en afhankelijk van uw aangegeven voorkeuren.

Nadat u een aankoop heeft gedaan, kunnen wij u per e-mail relevante aanbiedingen, informatie en/of nieuws sturen waarvan wij denken dat u hierin geïnteresseerd zou kunnen zijn. Als u niet langer van ons wenst te horen, kunt u zich eenvoudigweg afmelden via een van onze e-mails of neem contact met ons op, dan zullen wij u uitschrijven.

Niet-persoonlijke informatie.

We kunnen ook niet-persoonlijke informatie verzamelen over uw bezoek aan onze websites op basis van uw browse-activiteiten. Deze informatie kan b.v. B. de pagina's vermelden die u bezoekt en de producten en diensten die u bekijkt of bestelt.

Dit helpt ons om onze website beter te beheren en te ontwikkelen om u in de toekomst een prettigere, persoonlijkere service en ervaring te bieden, en het helpt ons om betere producten en diensten te ontwikkelen en te leveren die zijn afgestemd op uw individuele interesses en behoeften.

Als u daar toestemming voor heeft gegeven, kunnen we uw gegevens van tijd tot tijd ook opslaan en gebruiken om contact met u op te nemen voor marktonderzoek, marketing, informatie en klantenservice. We kunnen contact met u opnemen via e-mail, telefoon, post of sociale-mediaplatforms zoals u aangeeft.

 1. Hoe gebruiken wij gegevens?

Alle persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming van de EU (Verordening (EU) 2016/679) (AVG). Voor meer details over beveiliging, zie Sectie 8 hieronder.

Wij gebruiken uw gegevens om u de best mogelijke producten en diensten aan te bieden. Dit bevat:

Het verstrekken en beheren van uw account;

Het verstrekken en beheren van uw toegang tot onze website;

Personaliseer en personaliseer uw ervaring op onze website;

Het aan u leveren van onze producten en diensten;

Onze producten en diensten voor u personaliseren en aanpassen;

Het beantwoorden van uw berichten;

Het verstrekken van e-mailnieuwsbrieven en aanbiedingen (u kunt zich op elk moment afmelden);

Het analyseren van uw gebruik van onze website [en het verzamelen van feedback] om onze website en uw gebruikerservaring voortdurend te verbeteren;

Het verifiëren van uw identiteit wanneer dat nodig is (u kunt bijvoorbeeld uw wachtwoord of beveiligingsinformatie kwijtraken en we moeten u dan om andere "identificeerbare" informatie vragen om uw gegevens tegen ongeoorloofde toegang te beschermen).

In sommige gevallen kan het verzamelen van gegevens een wettelijke of contractuele verplichting zijn en zijn wij beperkt in de producten en diensten die wij u kunnen aanbieden als u er niet mee akkoord gaat dat wij deze gegevens mogen gebruiken.

Met uw toestemming en/of waar toegestaan ​​door de wet, kunnen we uw gegevens ook gebruiken voor marketingdoeleinden, waaronder mogelijk contact met u opnemen via e-mail en post met informatie, nieuws en aanbiedingen over onze producten en diensten.

Als u een aankoop doet, behouden wij ons het recht voor om via e-mail contact met u op te nemen voor marketingdoeleinden en/of productgerelateerde informatie die relevant is voor uw aankoop.

We zullen u echter geen ongevraagde marketing of spam sturen en zullen alle redelijke stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat we uw rechten volledig beschermen en voldoen aan onze verplichtingen onder de AVG en de Verordeningen inzake gegevensbescherming en elektronische communicatie (EG-richtlijn) van 2003, in overeenstemming met de 2004, Versies van 2011 en 2015.

In overeenstemming met de AVG zorgen wij ervoor dat uw persoonsgegevens rechtmatig, eerlijk en transparant worden verwerkt, zonder dat dit uw rechten aantast. Wij verwerken uw persoonsgegevens alleen als minimaal één van de volgende grondslagen van toepassing is:

U heeft toestemming gegeven voor de verwerking van uw persoonsgegevens voor één of meer specifieke doeleinden;

de verwerking is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst waarbij u partij bent of om op uw verzoek stappen te ondernemen alvorens een overeenkomst aan te gaan;

de verwerking is noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting die op ons rust;

de verwerking is noodzakelijk om de vitale belangen van u of een andere natuurlijke persoon te beschermen;

de verwerking is noodzakelijk voor de uitvoering van een taak die wordt uitgevoerd in het algemeen belang of in het kader van de uitoefening van het openbaar gezag dat aan de verwerkingsverantwoordelijke is toevertrouwd; en of

de verwerking is noodzakelijk om de legitieme belangen van ons of een derde partij te beschermen, tenzij de fundamentele rechten en vrijheden van de betrokkene, die de bescherming van persoonsgegevens vereisen, zwaarder wegen, vooral als de betrokkene een kind is.

 1. Hoe en waar slaan wij gegevens op?

We bewaren uw gegevens alleen zolang we deze nodig hebben zoals beschreven in paragraaf 2 hierboven en/of zolang we uw toestemming hebben om ze te bewaren. Uw gegevens worden verwijderd zodra wij deze niet meer nodig hebben.

Uw gegevens worden uitsluitend opgeslagen binnen de Europese Economische Ruimte ("EER") (de EER bestaat uit alle EU-lidstaten plus Noorwegen, IJsland en Liechtenstein).

Sommige of al uw gegevens kunnen worden opgeslagen of overgedragen buiten de Europese Economische Ruimte ("EER") (de EER bestaat uit alle EU-lidstaten plus Noorwegen, IJsland en Liechtenstein).

Door onze website te gebruiken en informatie aan ons te verstrekken, wordt u geacht dit te accepteren en ermee akkoord te gaan. Als we gegevens buiten de EER opslaan of overdragen, zullen we alle redelijke stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat uw gegevens op dezelfde veilige manier worden behandeld als binnen de EER en in overeenstemming met de AVG. Dergelijke stappen kunnen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, het gebruik van juridisch bindende contractvoorwaarden tussen ons en derde partijen die wij inschakelen en het gebruik van door de EU goedgekeurde modelcontractovereenkomsten.

Om uw gegevens te beschermen, hebben we passende fysieke, elektronische en bestuurlijke procedures ingevoerd om de via onze website verzamelde informatie te beschermen en te beveiligen.

Ongeacht de beveiligingsmaatregelen die we nemen, is het belangrijk om te onthouden dat de overdracht van informatie via internet mogelijk niet volledig veilig is en u wordt geadviseerd passende voorzorgsmaatregelen te nemen bij het verzenden van informatie via internet, via e-mail of verzonden naar ons door andere elektronische middelen.

 1. Delen wij gegevens?

Wij kunnen contracten afsluiten met derde partijen om namens ons producten en diensten aan u te leveren. Dit kan het verwerken van betalingen, levering van goederen, zoekmachinefaciliteiten, reclame en marketing omvatten. In sommige gevallen kunnen de derde partijen toegang vragen tot sommige of al uw gegevens. Als sommige van uw gegevens voor een dergelijk doel nodig zijn, zullen wij alle redelijke stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig worden behandeld en in overeenstemming met uw rechten, onze verplichtingen en de wettelijke verplichtingen van de derde partij.

We kunnen statistieken verzamelen over het gebruik van onze website, inclusief gegevens over verkeer, gebruikspatronen, gebruikersaantallen, verkopen en andere informatie. Al deze gegevens zijn geanonimiseerd en bevatten geen persoonlijk identificeerbare informatie. We kunnen dergelijke informatie van tijd tot tijd delen met derden, b.v. B. aan potentiële investeerders, partnerbedrijven, partners en reclameklanten. De gegevens worden uitsluitend doorgegeven en gebruikt in het kader van de wettelijke voorschriften.

In bepaalde omstandigheden kunnen we wettelijk verplicht zijn om bepaalde gegevens in ons bezit te delen, waaronder mogelijk uw persoonlijke gegevens, zoals: B. als wij betrokken zijn bij een gerechtelijke procedure, als wij voldoen aan de eisen die de wet, een gerechtelijk bevel of een overheidsinstantie stelt. We hebben geen verdere toestemming van u nodig om uw gegevens in dergelijke omstandigheden te delen en zullen voldoen aan elk juridisch bindend verzoek dat aan ons wordt gedaan.

 1. Hoe kunnen we gegevens controleren?

Wanneer u informatie verstrekt via onze website, kunt u opties krijgen om de manier waarop wij uw informatie gebruiken te beperken. We streven ernaar u grote controle te geven over de manier waarop we uw gegevens gebruiken, inclusief de mogelijkheid om u af te melden voor het ontvangen van e-mails van ons, wat u kunt doen door u af te melden via de links in onze e-mails of door uw account te beheren.

Mogelijk wilt u zich ook aanmelden voor een of meer van de diensten die in Groot-Brittannië beschikbaar zijn. De Telefoonvoorkeursdienst ("de TPS"), de Bedrijfstelefoonvoorkeursdienst ("de CTPS") en de Mailingvoorkeursdienst ("de MPS"). Deze kunnen helpen voorkomen dat u ongevraagde reclame ontvangt. Houd er echter rekening mee dat deze diensten u er niet van weerhouden marketingcommunicatie te ontvangen waarvoor u toestemming heeft gegeven.

 1. Uw recht om informatie achter te houden en uw recht om informatie in te trekken nadat u deze hebt verstrekt.

U kunt bepaalde delen van onze website bezoeken zonder enige informatie te verstrekken. Om alle mogelijkheden en functies die op onze website beschikbaar zijn te kunnen gebruiken, kan het echter nodig zijn dat u bepaalde gegevens verstrekt of toestaat dat deze worden verzameld.

Via uw internetbrowser kunt u het gebruik van cookies beperken. Voor meer informatie, zie ons Cookiebeleid.

U kunt uw toestemming voor ons gebruik van uw persoonlijke gegevens op elk gewenst moment intrekken door contact met ons op te nemen via de gegevens in sectie 11. Wij zullen uw gegevens dan uit onze eigen systemen verwijderen. U erkent echter dat dit ons vermogen kan beperken om u de best mogelijke producten en diensten te bieden.

 1. Hoe krijgt u toegang tot uw gegevens?

U heeft het wettelijke recht om een ​​kopie op te vragen van uw persoonlijke gegevens die door ons worden bewaard (waar dergelijke gegevens zijn opgeslagen).

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@cosattodach.de, of schrijf naar ons, Data Protection Officer, Cosatto Ltd, Bentinck Mill, Bentinck St, Farnworth, Bolton, BL4 7EP.

Vermeld uw naam en adres, evenals uw mobiele nummer en/of account-/bestelnummer (indien relevant). Wij zouden het op prijs stellen als u ons ook kort zou kunnen vertellen van welke informatie u een kopie wilt hebben (dit zal ons helpen uw informatie gemakkelijker te vinden).

We zullen alle redelijke stappen ondernemen om uw identiteit te bevestigen voordat we u details verstrekken over de persoonlijke informatie die we over u bewaren.

 1. Informatiebeveiliging.

Cosatto Ltd. is zich ervan bewust dat zijn klanten zich steeds meer zorgen maken over de manier waarop bedrijven persoonlijke gegevens beschermen tegen misbruik en verduistering, en over gegevensbescherming in het algemeen. Cosatto Ltd. controleert en verbetert voortdurend haar technische, fysieke en bestuurlijke procedures en regels om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, onopzettelijk verlies en/of vernietiging.

We gebruiken industriestandaard TLS-certificaten om ervoor te zorgen dat gegevens tijdens de overdracht worden gecodeerd. Alle toegang tot de Cosatto Ltd-website is bijvoorbeeld voltooid. via HTTPS.

Houd er rekening mee dat communicatie via internet, zoals E-mails/webmails zijn niet veilig als ze niet gecodeerd zijn. Uw communicatie kan door meerdere landen reizen voordat deze wordt afgeleverd - dit is de aard van het World Wide Web internet.

Cosatto Ltd. kan geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor ongeoorloofde toegang of verlies van persoonlijke informatie als deze buiten onze controle ligt.

 1. Samenvatting van uw rechten onder de AVG.

Onder de AVG heeft u:

het recht om toegang tot, verwijdering of correctie van uw persoonlijke gegevens die door ons worden bewaard, te verzoeken;

het recht om een ​​klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit;

geïnformeerd te worden over welke gegevensverwerking plaatsvindt;

het recht om de verwerking te beperken;

het recht op gegevensportabiliteit;

bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens;

Rechten met betrekking tot geautomatiseerde besluitvorming en profilering (zie sectie 10 hieronder).

 1. Geautomatiseerde besluitvorming en profilering.

Als we persoonlijke gegevens gebruiken voor geautomatiseerde besluitvorming en deze beslissingen een juridische (of vergelijkbare significante) impact op u hebben, heeft u het recht om dergelijke beslissingen aan te vechten onder de AVG, om menselijke tussenkomst te verzoeken, uw eigen standpunt te uiten en krijgt u van ons een toelichting op het besluit.

Het hierboven beschreven recht is niet van toepassing in de volgende omstandigheden:

De beslissing is noodzakelijk voor het aangaan of uitvoeren van een overeenkomst tussen u en ons;

De beslissing is wettelijk toegestaan; of

U heeft uw uitdrukkelijke toestemming gegeven.

 1. Neem contact met ons op.

Als u vragen heeft over onze website of dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen via e-mail op info@cosattodach.de, telefonisch op 01204 861007 of per post naar Cosatto Ltd, Bentinck Mill, Bentinck St, Farnworth, Bolton, BL4 7EP.

Zorg ervoor dat uw verzoek duidelijk is, vooral als het een verzoek om informatie betreft over de gegevens die wij over u bewaren.

 1. Wijzigingen in ons privacybeleid.

Wij kunnen dit privacybeleid wijzigen als wij dit nodig achten of als dit wettelijk vereist is. Eventuele wijzigingen worden onmiddellijk op onze website geplaatst en u wordt geacht de voorwaarden van het Privacybeleid te hebben aanvaard bij uw eerste gebruik van onze website na de wijzigingen. Eventuele wijzigingen in dit privacybeleid zijn van kracht op de datum waarop ze worden geplaatst. Wij raden u aan deze pagina regelmatig te raadplegen om op de hoogte te blijven.

Promoties En Speciale Aanbiedingen

Alle prijzen en speciale aanbiedingen zijn onderhevig aan variatie en wijziging. Maandelijkse promoties en aanbiedingen van de dag kunnen zich over een langere periode uitstrekken.

*Houd er rekening mee dat. Er kan slechts één bod per transactie worden gedaan.

Cosatto Facebook-Communityregels:

We willen dat de Cosatto Facebook-pagina een leuke, levendige en positieve plek is voor al onze fans. We moedigen intelligente en constructieve commentaren op Cosatto ontwerpen en opvoedingsonderwerpen aan. Daarom hebben we enkele communityregels opgesteld. We vragen iedereen die op onze site berichten plaatst en zich ermee bezighoudt, zich aan de regels te houden, en we behouden ons het recht voor om inhoud die op Facebook is geplaatst te verwijderen en te voorkomen dat gebruikers op deze site berichten plaatsen als deze regels worden overtreden of als we het anderszins nodig achten om onderhoud een vriendelijke en behulpzame gemeenschap.

Cosatto onderschrijft deze niet en is niet verantwoordelijk voor bijdragen van fans van onze site.

Zorg ervoor dat uw opmerkingen relevant zijn voor het onderwerp van de pagina/het bericht. Off-topic reacties worden verwijderd, zodat we de discussies voor al onze gebruikers gefocust kunnen houden. Er kunnen nieuwe discussies over nieuwe onderwerpen worden gestart en alle relevante opmerkingen moeten daar naartoe worden gestuurd.

We zullen proberen u te helpen met eventuele vragen, maar we willen uw privacy respecteren en daarom zullen we op deze pagina niet om persoonlijke contactgegevens vragen. Het kan nodig zijn om u te vragen om privé contact met ons op te nemen via e-mail of inbox.

Behandel anderen vriendelijk, zoals u zelf behandeld wilt worden. Wees beleefd, zelfs als u het er niet mee eens bent.

Beledigende taal, onvriendelijke uitingen, agressie en pesten zijn niet toegestaan ​​(ongeacht of deze gericht zijn tegen gebruikers, individuen, Cosatto of haar werknemers).

Ook inhoud die obsceen, verontrustend, lasterlijk, te expliciet, lasterlijk, aanstootgevend, seksueel expliciet is en/of naaktheid bevat, is verboden.

Berichten die individuen kunnen identificeren aan de hand van persoonlijke informatie, worden verwijderd.

Spam, juridisch twijfelachtige reacties, inhoud met flagrante religieuze of politieke vooroordelen, inhoud die niet-geverifieerde of valse claims bevat over producten, afbeeldingen en video's zonder de juiste licenties/toestemming, inhoud die in strijd is met wet- of regelgeving, inhoud waarin drugs of alcohol wordt gepromoot en illegale of ongepaste reclame wordt gemaakt activiteiten of gevaarlijk gedrag, evenals alle andere inhoud die het plezier van andere gebruikers van de Community verstoort, zal worden verwijderd.

Wij staan ​​geen links naar externe websites toe, omdat wij de inhoud van deze sites niet kunnen garanderen.

Opbouwende kritiek op Cosatto waar wij op kunnen reageren is welkom.

Respecteer alle Facebook-voorwaarden http://on.fb.me/hix5Xa

Verzoeken:

Onze klantenservicetelefoonlijnen zijn geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur

Vrijdag 9.00 Tot 16.30 Uur

Neem contact met ons op via info@cosattodach.de

Cookie Beleid

Dit is het cookiebeleid van Cosatto , toegankelijk via www.cosattodach.de.

Wat zijn cookies?

Zoals gebruikelijk bij bijna alle professionele websites, maakt deze site gebruik van cookies, dit zijn kleine bestanden die naar uw computer worden gedownload om uw ervaring te verbeteren. Op deze pagina wordt beschreven welke gegevens zij verzamelen, hoe wij deze gebruiken en waarom wij deze cookies soms moeten opslaan. We laten u ook weten hoe u kunt voorkomen dat deze cookies worden opgeslagen, hoewel dit bepaalde elementen van de functionaliteit van de site kan beïnvloeden.

Hoe wij cookies gebruiken

Wij gebruiken cookies om verschillende redenen, die hieronder worden beschreven. Helaas zijn er in de meeste gevallen geen industriestandaardopties voor het uitschakelen van cookies zonder de functionaliteit en functies die ze aan deze website toevoegen volledig uit te schakelen. Het wordt aanbevolen om alle cookies aan te laten staan ​​als u niet zeker weet of u ze nodig heeft of niet, voor het geval ze worden gebruikt om een ​​dienst te leveren die u gebruikt.

Schakel cookies uit

U kunt voorkomen dat er cookies worden geplaatst door uw browserinstellingen aan te passen (zie de Help van uw browser hoe u dit kunt doen). Houd er rekening mee dat het uitschakelen van cookies de functionaliteit van deze en vele andere websites die u bezoekt beïnvloedt. Het deactiveren van cookies leidt doorgaans ook tot het deactiveren van bepaalde functies en kenmerken van deze website. Het wordt daarom aanbevolen om cookies niet uit te schakelen. Dit Cookiebeleid is tot stand gekomen met behulp van de Cookies Policy Generator van CookiePolicyGenerator.com.

De cookies die we plaatsen

Accountgerelateerde Cookies

Als u bij ons een account aanmaakt, gebruiken wij cookies om het inlogproces en de algemene administratie te beheren. Deze cookies worden doorgaans verwijderd wanneer u uitlogt. In sommige gevallen kunnen ze echter zelfs daarna blijven bestaan ​​om uw sitevoorkeuren te onthouden wanneer u bent uitgelogd.

Login-gerelateerde cookies

Wij gebruiken cookies wanneer u ingelogd bent, zodat wij dit kunnen onthouden. Dit voorkomt dat u telkens opnieuw moet inloggen als u een nieuwe site bezoekt. Deze cookies worden doorgaans verwijderd of verwijderd wanneer u zich afmeldt om ervoor te zorgen dat u alleen toegang heeft tot beperkte functies en gebieden wanneer u bent ingelogd.

Cookies voor e-mailnieuwsbrieven

Deze website biedt een nieuwsbrief- of e-mailabonnementsservice en er kunnen cookies worden gebruikt om te onthouden of u al bent geregistreerd en of bepaalde meldingen moeten worden weergegeven, wat mogelijk alleen van toepassing is op ingelogde/uitgeschreven gebruikers.

Aan Orderverwerking Gerelateerde Cookies

Deze website biedt e-commerce- of betalingsfaciliteiten en sommige cookies zijn essentieel om ervoor te zorgen dat uw bestelling tussen pagina's wordt onthouden, zodat we deze goed kunnen verwerken.

Enquêtegerelateerde Cookies

Van tijd tot tijd bieden we gebruikersonderzoeken en vragenlijsten aan om u interessante inzichten en nuttige hulpmiddelen te bieden of om ons gebruikersbestand beter te begrijpen. Deze enquêtes kunnen cookies gebruiken om te onthouden wie een enquête al heeft ingevuld of om u nauwkeurige resultaten te bieden nadat u van pagina bent veranderd.

Formuliergerelateerde Cookies

Wanneer u gegevens invoert via een formulier, b.v. Er kunnen cookies worden geplaatst op contactpagina's of reactieformulieren om uw gebruikersgegevens op te slaan voor toekomstige correspondentie.

Cookies voor website-instellingen

Om u een geweldige ervaring op deze website te bieden, bieden wij de functionaliteit om uw voorkeuren in te stellen voor hoe deze website werkt wanneer u deze gebruikt. Om uw voorkeuren te onthouden, moeten we cookies instellen zodat deze informatie kan worden opgeroepen wanneer u een pagina bezoekt die door uw voorkeuren wordt beïnvloed.

Cookies van derden

In sommige specifieke gevallen gebruiken we ook cookies van vertrouwde derde partijen. In het volgende gedeelte wordt beschreven welke cookies van derden u op deze site kunt vinden.

Deze site maakt gebruik van Google Analytics, een van de meest gebruikte en vertrouwde analyseoplossingen op internet om ons te helpen begrijpen hoe u de site gebruikt en hoe we uw ervaring kunnen verbeteren. Deze cookies kunnen bijvoorbeeld bijhouden hoe lang u op de site doorbrengt en welke pagina's u bezoekt, zodat we boeiende inhoud kunnen blijven produceren.

Bezoek de officiële Google Analytics-pagina voor meer informatie over Google Analytics-cookies.

Er worden analyseprogramma's van derden gebruikt om het gebruik van deze website bij te houden en vast te leggen, zodat we boeiende inhoud kunnen blijven produceren. Deze cookies kunnen bijvoorbeeld bijhouden hoe lang u op de website doorbrengt of welke pagina’s u bezoekt, waardoor wij begrijpen hoe wij de website voor u kunnen verbeteren.

Van tijd tot tijd testen we nieuwe functies en brengen we kleine wijzigingen aan in de manier waarop de website wordt opgeleverd. Wanneer we nog nieuwe functies testen, kunnen deze cookies worden gebruikt om ervoor te zorgen dat u een consistente ervaring op de website heeft, terwijl we ervoor zorgen dat we begrijpen welke optimalisaties onze gebruikers het meest waarderen.

Omdat we producten verkopen, is het belangrijk dat we statistieken begrijpen over hoeveel bezoekers van onze site daadwerkelijk een aankoop doen, en dat is het soort gegevens dat deze cookies bijhouden. Dit is belangrijk voor u omdat het betekent dat we nauwkeurige zakelijke voorspellingen kunnen doen, waardoor we onze advertentie- en productkosten kunnen monitoren om de best mogelijke prijs te garanderen.

We gebruiken advertenties om de kosten van het runnen van deze website te dekken en om geld te verstrekken voor verdere ontwikkeling. De gedragsadvertentiecookies die door deze website worden gebruikt, zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat we u de meest relevante advertenties bieden door uw interesses anoniem te volgen en soortgelijke items te presenteren die mogelijk interessant zijn.

Verschillende partners adverteren namens ons en affiliate tracking cookies stellen ons eenvoudig in staat om te zien of onze klanten via een van onze partnersites naar de site zijn gekomen, zodat we ze dienovereenkomstig kunnen crediteren en, indien van toepassing, onze affiliate partners in staat kunnen stellen een bonus te verstrekken die zij u ter aankoop kunnen aanbieden.

Ook maken wij op deze website gebruik van social media buttons en/of plugins waarmee u op verschillende manieren verbinding kunt maken met uw sociale netwerk. Om deze te laten werken, gebruiken de volgende sociale-mediawebsites, waaronder {Lijst de sociale netwerken waarvan u de functies hebt geïntegreerd in uw website:12}, onze website om cookies in te stellen, die kunnen worden gebruikt om uw profiel op die van hen weer te geven. website of dragen bij aan de gegevens die zij bewaren voor verschillende doeleinden die worden beschreven in hun respectieve privacybeleid.

Verdere Informatie

Zoals hierboven vermeld, is het meestal veiliger om cookies ingeschakeld te laten als u niet zeker weet of u iets nodig heeft, voor het geval er interactie is met een van de functies die u op onze website gebruikt.

Als u echter toch meer informatie wilt, kunt u contact met ons opnemen via een van onze favoriete contactmethoden:

E-mail: info@cosattodach.de