U bekijkt momenteel onze DE-winkel. Op basis van uw locatie raden wij onze aan Winkel om te bezoeken

Bezoek de Winkel Klik hier om bij Cosatto Duitsland te blijven

Het is een tijdperk voor betalingen - een tijd waarin u creditcardbeloningen kunt verdienen, kunt kiezen hoeveel termijnen u betaalt en een niveau van controle kunt krijgen dat traditionele aanbieders van nu kopen en later betalen niet kunnen (of willen) bieden.

Splitit garandeert uw aankoop door het openstaande saldo op uw creditcard vast te houden. Dit is geen betaling, maar een pre-autorisatie waarmee u uw saldo in de loop van de tijd kunt afbetalen voordat er rente ontstaat. Betaal gewoon in de loop van de tijd en Splitit zal het openstaande bedrag opnieuw autoriseren en het bedrag elke maand aanpassen.

Hoe werkt het?

Veel Gestelde Vragen

Hoe kan ik contact opnemen met Splitit?

Hier vind je de Splitit Ondersteuning's centrum.

Kan ik met een pinpas betalen?

Nee helaas niet. Splitit accepteert momenteel alleen creditcards.

Met welke creditcard kan ik betalen met Splitit?

Splitit werkt momenteel met creditcards van Visa, Mastercard, Discover en Union Pay.

Waar kan ik de algemene voorwaarden van Splitit vinden?

Hier vindt u alle algemene voorwaarden van Splitit hier.

Kan ik elke creditcard gebruiken?

Ja.

Splitit helpt consumenten hun bestaande creditcard te gebruiken om aankopen om te zetten in kleinere maandelijkse betalingen.

Heeft het gebruik van Splitit invloed op het beschikbare saldo op mijn kaart?

Het volledige bedrag van uw aankoop wordt geautoriseerd (vastgehouden) op uw creditcard om toekomstige betalingen te garanderen. U moet dus minimaal dit bedrag als beschikbaar saldo op uw kaart hebben staan.

Het autorisatiebedrag neemt af bij elke maandelijkse betaling die u doet totdat het saldo is betaald. Deze autorisaties worden door ons periodiek verlengd. De eerdere machtiging wordt verwijderd zodra wij een nieuwe ontvangen.

Kunt u uw vraag hier niet vinden? Bezoek de Splitit Ondersteuning's centrum pagina voor meer informatie over de Splitit-lening.

Winkel verantwoord. Als u meer leent dan u zich kunt veroorloven, kan dit ernstige gevolgen hebben voor uw financiële situatie. Zorg ervoor dat u uw maandelijkse aflossingen op tijd kunt betalen.