U bekijkt momenteel onze DE-winkel. Op basis van uw locatie raden wij onze aan Winkel om te bezoeken

Bezoek de Winkel Klik hier om bij Cosatto Duitsland te blijven

Samenwerkingen

Merken en ontwerpen die bij ons passen, herkennen wij als gelijkgestemden als we ze zien – alsof ze voor elkaar gemaakt zijn. Profiteer van het beste van twee werelden met onze samenwerkingscollecties.

Paloma Faith x Cosatto

Op de Prowl-collectie

Op veler verzoek is de iconische Tijger, die zo populair was in de eerste limited edition van de kinderwagen, terug. Hij zwerft rond, geeft zijn ouders kracht en vertegenwoordigt een vechtlust. Het 'On the Prowl'-ontwerp komt rechtstreeks van een Boheemse catwalk en viert de natuur, glamour en Paloma's liefde voor dieren. Op naar de brullende revolutie!

Koop nu

Paloma Faith x Cosatto

Hoor ons Roar-collectie

Met het 'Hear us Roar' dessin combineert Paloma gouden accenten, opvallende rode eyecatchers en net dat zekere 'Grrr' met een klassieke catwalkprint. Van rock-'n-roll-prinsessen tot Hollywood-diva's: luipaard is de ultieme kenmerkende print die keer op keer wordt gebruikt. Rock dus de ultieme eyecatcher! Wees een wilde kat!

Koop nu

RAC van Cosatto

“Veiligheid op onze wegen is voor ons altijd een belangrijk thema geweest. Daarom hebben we samengewerkt met de RAC om een ​​baanbrekend autostoeltje te ontwikkelen dat is voorzien van de nieuwste veiligheidsinnovaties.” – R.A.C

Koop nu