U bekijkt momenteel onze DE-winkel. Op basis van uw locatie raden wij onze aan Winkel om te bezoeken

Bezoek de Winkel Klik hier om bij Cosatto Duitsland te blijven

Ontmoet de familie

Dit is het. Het grote moment. Een gezin stichten. Je verhaal starten. Uw Cosatto is meer dan alleen een kinderwagen: hij is een weerspiegeling van u en de uwen. Het is er één van de familie.

Dus druk jezelf uit. Trek het uniform af en laat je innerlijke eenhoorn, vos, ruimtevaarder, fee los...ga los.

Wees meer Cosatto . Wees meer jezelf.

Koop je favoriete ontwerpen

Verbeter onze straat

Maak kennis met de Wrights uit Leeds. Ze zijn echt een Cosatto familie. Mama Liena legt uit: “Het is een manier voor ons om onze eigen individualiteit tot uitdrukking te brengen. Het leven is geen repetitie, ik wil gewoon zoveel mogelijk plezier hebben met de kinderen. Cosatto kunnen we dat doen...'

“Door met de verkleeddoos te spelen, ontdekken we aspecten van onszelf waarvan we het bestaan ​​niet wisten. Hetzelfde geldt voor het kiezen van uw favoriete Cosatto ontwerp. Het gaat erom gezinnen de middelen te geven om hun authentieke innerlijke zelf te laten zien.”

Vicky Morley, creatief en marketingdirecteur Cosatto .

Nial houdt van meneer Fox

“Dit ontwerp heeft fraaie landelijke kleuren. Wij zijn een buitenmens. Terwijl we de hond uitlaten, zien we vossen in de schaduw met hun welpen. Als kind was ik dol op 'Fox in Socks'. Ik hou van hun mysterieuze nachtelijke karakter.”

Willow houdt van konijntjesmaatje

'Ik heb een konijntjesteddybeer die Bobby heet. Mijn kamer is roze, ik hou van roze. Als we in de auto gaan, vind ik het leuk om in een mooie stoel te zitten, hij is zacht, schattig en donzig. Konijntjes gaan zo... (trekt neus, lachbuien.)'

5 redenen om Cosatto te houden

Meer informatie over COSATTO

#BEMORECOSATTO

Laat ons uw Cosatto zien. Er wacht een beetje Cosatto om uit iedereen te barsten. Druk jezelf uit. Hier. Direct. Laat ons je meest Cosatto look zien. Deel uw meest Cosatto moment.

Volg ons op Instagram