U bekijkt momenteel onze DE-winkel. Op basis van uw locatie raden wij onze aan Winkel om te bezoeken

Bezoek de Winkel Klik hier om bij Cosatto Duitsland te blijven

Geweldig team

Bij Cosatto hebben we een lange traditie in het ondersteunen van onze lokale gemeenschap en door de jaren heen hebben we een aantal partnerschappen gevormd met goede doelen die ons nauw aan het hart liggen. We zijn er trots op dat we tot nu toe meer dan £ 160.000 hebben ingezameld voor een aantal geweldige projecten. En de toekomst zal nog veel meer brengen...

Tot nu toe gedoneerd...161.685 pond

Wij steunen Mary's Meals

Voor elke Cosatto kinderstoel die sinds 1 januari 2021 wordt verkocht, krijgt een kind een week lang een maaltijd op de onderwijsplaats. Mary's Meals steunt ruim 1,6 miljoen van de armste kinderen ter wereld. Het aanbieden van een goede maaltijd op een educatieve locatie zal kinderen naar de klas lokken. Daar krijgen ze onderwijs dat hen op een dag uit de armoede kan halen.

Hoe kan ik doneren?

Elke keer dat u een Cosatto kinderstoel koopt, doneren wij een percentage van de aankoopprijs aan Mary's Meals.
Dit betekent dat een kind een week lang elke dag een maaltijd op school krijgt.
Of... doneer direct een bedrag Website van Mary's Meals.Baby-reddingslijn

Cosatto is zo blij en trots om samen te werken met Baby Lifeline.

Deze briljante en unieke liefdadigheidsinstelling verbetert de zorg voor zwangere vrouwen en pasgeborenen over de hele linie
Groot-Brittannië door dringend noodzakelijke initiële uitrusting te leveren en
Geeft trainingen aan professionals op kraamafdelingen door het hele land. Omdat we het doel delen om alle baby's de best mogelijke start in het leven te geven, kunnen we geen goed doel bedenken waar we liever mee samenwerken.

Voor een goed doel

Alle teamleden Cosatto kunnen doneren aan een goed doel
stel voor wat u nauw aan het hart ligt en we stemmen allemaal over wie we die maand steunen. Sinds we in 2013 zijn begonnen, hebben we meer dan £ 84.000 ingezameld voor geweldige goede doelen.

Yorkshire Three Peaks-uitdaging

In oktober 2016 gingen een paar gekke mensen uit Cosatto de Yorkshire 3 Peaks Challenge aan om geld in te zamelen voor Millies Trust. Met veel blauwe plekken, pijnlijke spieren en een paar verloren teennagels kwam het team thuis en haalde £2.670 op.

Cosatto bruiloft: 'Vertel het niet aan de bruid'

Zou jij jouw bruiloft door je collega’s laten plannen?

Michelle Bateson, internationale verkoopcoördinator van Cosatto , deed precies dat. Ze liet haar collega’s haar huwelijk vieren met haar jeugdliefde Jamie
Cunningham-plan.


Mary's Meals - Liefdadigheidsinstelling nr. SC022140 Bedrijfsnr. SC265941. Baby Lifeline - Geregistreerd in Engeland 1006457.